Om oss


Smil TannhelsesenterNavnet «Smil Tannhelsesenter», reflekterer visjonen vår om at tannlegebesøket ikke trenger å være ubehagelig eller skremmende. Hos oss skal ikke bare pasienter få et finere smil, de skal også kunne gå smilende ut døren fordi de hadde en god opplevelse.

Når du kommer på besøk hos oss vil du bli møtt av et dempet belyst lokale med behagelig bakgrunnsmusikk. Her vil du kunne finne deg en kopp kaffe og slappe av i en behagelig stol mens du venter.

Når du så kommer i tannlegestolen så vil du merke at stolen koster det samme som en luksuriøs bil. Stolen vil kunne gi deg en massasje mens du sitter i stolen, og i taket vil øynene dine kunne kvile på en stor TV med avslappende filmer. Personalet er også vant til å sette pasienten først, noe vi tror du vil merke.

En del behandlinger vil også ta mye mindre tid enn det du er vant til. Takket være helt nytt utstyr har vi nå muligheten til å måle, modellere og gjenskape nye tenner på kun få minutter. En trenger ikke lengre å planlegge flere tannlegebesøk over en 2-ukers periode. Dette gjær det også rimeligere å gjennomføre behandlingen.

Vi vil kunne tilby alle former for behandling, fra allmenne behandlinger til tannregulering, kosmetiske behandlinger, og forebygging av snorking og gnissing. Åpningstidene våre vil også bli utvidet slik at vi kan ta imot pasienter som ikke ønsker å avbryte arbeidstiden sin.

Vi holder til på Heiane Storsenter på Stord, og det vil bli mulig å besøke tannklinikken enten fra innsiden av senteret, eller fra utsiden av senteret. Vi ønsker alle som har lyst på en litt annerledes tannlegeopplevelse velkommen til et nytt tannhelsesenter på Heiane Storsenter!