Kosmetisk behandling


Kosmetisk behandling

Et smil forlenger livet! Vi tilbyr en toppmoderne behandling som reparerer, forbedrer og idealiserer tennenes utseende, farge og form.

Restaurering av skade

Vi scanner og lager en ny krone i porselen, alt på samme dag, mens du sitter i stolen. Tenner blir restaurert til opprinnelig styrke, funksjon og estetikk i løpet av kun ett besøk.

Skadde tenner i fremre del av munnen repareres ved et tannfarget keramisk kompositt for best mulig estetisk effekt. Du kan være trygg på at smilet ditt blir tatt vare på hos oss.

Ved behov for større estetiske rehabiliteringer, tilbyr vi helkeramiske kroner og broer som tilfredsstiller høyeste estetiske krav.

Implementater

Tanntap er ikke lengre invalidiserende fysisk og psykisk. Faste tiltalende tenner kan bli dine med kun få behandlingstrinn og et minimum av ubehag. Våre tannleger har utført den type behandlinger i flere år, og hjulpet mange pasienter til å gjenvinne en høy livskvalitet .

Implantatforankrede tenner har en meget god langtidsprognose. Vi og våre tannpleiere sørger for godt vedlikehold av vevet rundt implantatene og gir deg god veiledning om hvordan disse vil trives over lang tid. Vi tilbyr også tett oppfølging av implantatforankrede tenner for å sikre en god langtidsprognose.

Behandlingen er smertefri og utføres under vanlig tannbedøvelse, og du forlater alltid klinikken med tenner du kan spise og smile med.

Tannbleking

Vi tilbyr tannbleking, hvor du kan utføre behandlingen hjemme, ved hjelp av blekeskinner. Vi tilpasser skinnene inviduelt og utfører tannsteinsrens på forhånd for å unngå ujevnt resultat. Dette øker sansynligheten for at du blir fornøyd!

Mange tenker at det kun er hvite tenner som er avgjørende for smilet, men tannkjøttet spiller også en stor rolle her.Ring for å bestille time

53 41 04 00