Vinn gavekort!


Få 20% rabatt i et helt år!Trenger du (eller noen du er glad i) en tannlegebehandling som du ikke har råd til akkurat nå? Ikke fortvil! Vi ønsker å støtte deg med hele 20% rabatt i et helt år. Alt du trenger å gjøre er å bestille en time (som for eksempel en tannsjekk med tannpleie for kun kr.790,-) og hver måned kan du velge å være med i trekknigen av et rabattkort på 20% som du kan benytte selv eller gi videre til en du bryr deg om!

Konkurranseregler

Konkurransen varer fra den første til den siste hver måned.

Alle kunder over 18 år kan delta. Man deltar i konkurransen ved å bestille en time hos Smil Tannhelsesenter AS innen utgangen av en måned. Bestiller vil da få ett lodd. For at et lodd skal være gyldig må timeavtalen holdes. En eventuell vinner som ikke overholder timen sin vil få vinnerloddet tilbaketrukket og en ny trekning vil bli gjennomført.

I begynnelsen av hver måned gjennomføres en vilkårlig trekning blant alle gyldige lodd fra måneden før. Eieren av loddet som trekkes ut kåres som vinner.

Premien er et rabattkort på 20%. Rabattkortet kan kun brukes hos Smil Tannhelsesenter AS, av en og samme person, og er gyldig i 1 år fremover. Vinneren kan selv bestemme om rabattkortet skal gjelde vedkommende selv, eller om det skal benyttes av en annen navngitt person. Rabattkortet fungerer som en betaling hvor 20% av behandlingsprisen dekkes.

Vinnerne blir kontaktet av Smil Tannhelsesenter AS på telefon etter trekningen. Vinnerne er selv ansvarlige for å være tilgjengelige for kontakt. Vinnerne vil også bli offentliggjort på facebook.com/smiltannhelse.no.

Ved deltakelse i konkurransen, aksepterer den enkelte deltaker disse konkurransereglene. Alle beslutninger Smil Tannhelsesenter AS tar vedrørende vinnere, endringer i periode, organisering av konkurransen eller gjennomføring av denne, er endelige. Smil Tannhelsesenter AS forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen.

Deltagelse i denne konkurransen er frivillig. Konkurransevilkårene kan ikke påklages. Premien vil bli frigitt når nødvendige personopplysninger er mottatt fra den enkelte vinner. Ved deltakelse i konkurransen, aksepterer den enkelte deltaker disse konkurransereglene samt at vinnerens navn publiseres på Smil Tannhelsesenter sin Facebook profil.


Send en e-post eller ring for å bestille time

53 41 04 00